Studiedag NVRG sectie Interculturele Systeemtherapie op vrijdag 26 januari 2018

De NVRG sectie Interculturele Systeemtherapie organiseert op vrijdag 26 januari 2018 een studiedag met als thema Gekleurd Geïnterpreteerd.

Diversiteit in cultuur is een zaak voor ons allemaal. Tijdens de studiedag Gekleurd Geïnterpreteerd van de NVRG-sectie Interculturele Systeemtherapie op 26 januari 2018 vertellen Anna de Voogt, Hermine Klok en Annelies Huybrechts over de methodieken die ze hebben ontwikkeld en die direct inzetbaar zijn in je eigen werksetting.

Onder leiding van Chrisje van Gogh vertellen Anna de Voogt, Hermine Klok en Annelies Huybrechts wat hen heeft geïnspireerd in het creëren van hun methodieken en ze gaan hierover met elkaar en het publiek in gesprek. In de middag ga je actief aan de slag in workshops.

Thema ‘Gekleurd geïnterpreteerd’

De aanwezigheid van grote groepen mensen uit andere culturen en de komst van grote groepen vluchtelingen leidt ertoe dat hulpverleners in de GGZ steeds meer te maken krijgen met een diversiteit aan culturen. Onze multiculturele samenleving vraagt systeemtherapeuten en andere specialisten om problemen vanuit een cultureel perspectief te bekijken en cliënten ongeacht hun maatschappelijke, financiële of etnische achtergrond te helpen een passende oplossing voor hun problemen te vinden. Dit vraagt om een specifieke aanpak die recht doet aan de achtergrond van deze diverse groepen cliënten.

 

Programma en aanmelden

Klik hier voor meer informatie en het programma.

Klik hier om je aan te melden.

 

Datum

Vrijdag 26 januari 2018.

 

Locatie

Mammoni, Mariaplaats 14 in Utrecht

Accreditatie

De NVRG en NIP-Eerstelijnspsychologen accrediteren de studiedag met 6 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s