!!!Nieuw!!! Vacatures

Vanaf heden zullen ook vacatures op de website worden vermeld. Ben je ook een mooie vacature tegengekomen? Mail ze naar alumnictt@gmail.com!

Hier een mooie om mee te beginnen:

Vacature geplaatst op 8-9-2017. Sluitingsdatum 7-10-2017

Vacature Transcultureel Systeemtherapeut
De praktijk ‘Praktijk Selma’ is een vrijgevestigde praktijk voor transculturele systeemtherapie met locaties in Flevoland en A’dam. De praktijk behandeld zowel particuliere klanten, als ook gezinnen op basis van een beschikking. Er is sprake van diversiteit in de hulpvraag, o.a. strijdende partners, affaire, ouder-kind, opvoeding, burn-out, HSP, misbruik, verwaarlozing, familietrauma, culturele spagaat, migratie, rouwverwerking en meer.

Een belangrijk, noodzakelijk, speerpunt is werken vanuit een transculturele visie. Diversiteit wordt gezien als kracht en de Westerse “hokjes” mentaliteit wordt losgelaten. De familiale en culturele achtergrond, evenals de invloed van o.a. gender, sociale klasse, etniciteit, religie en rol in gezin van herkomst vormen een belangrijk onderdeel in de behandeling. De praktijk onderscheid zich verder met werken Op Maat. De regie ligt bij de klant, als therapeut sluit je aan. Het menselijke proces, i.p.v. de procedure, bepaald het behandeltraject.

Wat biedt de praktijk – Werken zoals hulpverlening bedoeld is: ‘normaliseren versus problematiseren, insluiting versus uitsluiting, gelijkwaardigheid versus hiërarchie. – Pionieren en mee ontwikkelen met een groeiend bedrijf. – Fijne werksfeer en korte lijnen in de samenwerking. – Jij bepaald i.o. met de klanten zelf wanneer je werkt. Dus vrije invulling van je agenda. – Er wordt geïnvesteerd in je transculturele kennis en ontwikkeling. – Een uitdagende, leerzame en uiteenlopende doelgroep.

Beroepsprofiel – Je bent in staat zowel individuele, relatie- als familietherapie te bieden en hierin flexibel te kunnen wisselen in een behandeling. – Je hebt een transculturele werkwijze en/of de bereidheid deze (verder) te ontwikkelen. – Jij hebt een natuurlijke gave om bij mensen aan te sluiten en om veiligheid te creëren. – Jij kunt niet alleen goed voor anderen, maar ook voor jezelf zorgen. – Self-disclosure is een belangrijk onderdeel van de behandelingen. Levenservaring wordt gewaardeerd. – Je bent o.a. positief, authentiek, empathisch, hebt humor, bent proactief en out-of-the-box. – Je reflecteert van nature op eigen handelen en bent je bewust van jouw eigen invloed als instrument binnen de therapie.

Opleiding/werkervaring -Je hebt ervaring in het werken met (complexe) gezinssystemen, alsmede volwassenen en/of jeugd. – je voldoet aan de opleidingscriteria op minimaal post-hbo niveau, aangevuld met de verdiepingsopleiding tot systeemtherapeut. – voor onze particuliere klanten beschikt je over een lidmaatschap bij een beroepsvereniging en de koepelorganisatie van waaruit de zorgverzekeraars een vergoeding bieden. Te denken valt aan bijv. nvpa, lvpw, rbcz. – voor de gemeente casussen beschikt je over een SKJ registratie. – Systeemtherapeuten geschoold door het CTT Amsterdam hebben voorrang. – Het aanbod kunnen aanvullen met EMDR wekt zeker belangstelling.

Verder – Je zult voornamelijk werken op de locatie in Lelystad, maar werken in Almere zal volgen. Flexibiliteit wordt hierin verwacht. – Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn marktconform CAO GGZ en zullen in overleg bepaald worden. – Start tijdelijk contract op nul-uren basis, uren in overleg, met toekomstperspectief op vast dienstverband (afhankelijk van verdere groei van de praktijk).

De vacature sluit 07 oktober 2017. Stuur je sollicitatiebrief (met foto) /video en Curriculum Vitae naar praktijkselma.adm@gmail.com t.a.v. S. van Duinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s